Tervetuloa Akupunktioaseman kotisivuille!

Akupunktio- ja kiinalainen hoitoklinikka AKUPUNKTIOASEMA on erikoistunut perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Klinikalla työskentelee 
sen omistaja Jiangi Liu.

AKUPUNKTIOASEMA

Jiangi Liulla on yli 30 vuoden ammattikokemus ensin Kiinassa perinteisen lääketieteen sairaalassa ja nyt Helsingissä klinikallaan.

Kiinalaisen lääketieteen tohtori Liu suoritti arvostetun Kantonin perinteisen lääketieteen yliopistossa (nyk. Guangzhou) ylemmän perinteisen lääketieteen tutkinnon ja väitteli lääketieteen tohtoriksi Helsingin yliopiston patologian laitoksella. Suomessa hän ei toimi lääkärinä, eikä hän ole laillistettu lääkäri, eikä hänellä näin ollen ole oikeutta lääkärin ammattinimikkeen käyttöön Suomessa.

Liu puhuu suomea ja englantia.

LINKIT

--> Kiinalainen ravintola China

--> Kiinalainen uusi vuosi

 

HOIDOT

Akupunktioasema antaa hoitoja seuraaviin:

Copyright © Akupunktioasema

  • Päänsärky, hermostoperäiset kiputilat, niska-, hartia- ja selkäsärky, reumaattiset kiputilat, kuukautiskivut ja iskias.
  • Väsymys, masennus, unettomuus, korvien sointi ja psykosomaattiset oireet.
  • Kasvohermohalvaus, katkokävely ja halvauksen jälkitilat.
  • Allergiat, astma ja ihottumat sekä laihdutus ja stressi.

 

Copyright © AkupunktioasemaLisäksi myös kuivakuppaus-, akuhieronta-, guasha-, yrttilääkintä- ja ruokavaliohoitoja sekä kiinalaista liikunnanhoitoa. Akupunktio ja kiinalainen hoito kestävät noin 1-2 tuntia. Hoitosarja on 3-5 kertaa. Hoitokertoja on yleensä kerran viikossa.


Ota
 yhteyttä, niin sovitaan Sinulle hoitoaika Akupunktioasemalle.