Tervetuloa Akupunktioaseman kotisivuille!

Akupunktio- ja kiinalainen hoitoklinikka AKUPUNKTIOASEMA on erikoistunut perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Klinikalla työskentelee 
sen omistaja Jiangi Liu.

AKUPUNKTIOASEMA

Jiangi Liulla on yli 30 vuoden ammattikokemus ensin Kiinassa perinteisen lääketieteen sairaalassa ja nyt Helsingissä klinikallaan.

Kiinalaisen lääketieteen tohtori Liu suoritti arvostetun Kantonin perinteisen lääketieteen yliopistossa (nyk. Guangzhou) ylemmän perinteisen lääketieteen tutkinnon ja väitteli lääketieteen tohtoriksi Helsingin yliopiston patologian laitoksella. Suomessa hän ei toimi lääkärinä, eikä hän ole laillistettu lääkäri, eikä hänellä näin ollen ole oikeutta lääkärin ammattinimikkeen käyttöön Suomessa.

Liu puhuu suomea ja englantia.

LINKIT

--> Kiinalainen ravintola China

--> Kiinalainen uusi vuosi

VINKKEJÄ / STRESSI KURIIN

Vinkkejä / Stressi kuriin

Copyright © AkupunktioasemaIhmiset elävät nykyisin yhä vanhemmiksi. Nopeatahtinen työ ja kiivasrytminen elämä aiheuttavat yhä enemmän stressiä. Epäterveelliset elämäntavat ja ruokavalio vaikuttavat myös merkittävästi ihmiseen. Tämä on nyky-yhteiskunnan krooninen sairaus.

Korkea verenpaine, diabetes, korkea kolesteroli, sydän- ja verisuonitaudit, reuma ja osteoporoosi lisääntyvät koko ajan. Ihmiset myös käyttävät liikaa lääkkeitä, joiden sivuvaikutukset vaikuttavat ihmisen toimintakykyyn. Tarvitaan enemmän ja enemmän lääkehoitoa, joka muuttuu noidankehäksi.

Kiinassa sanotaan, että 70 prosenttia ihmisten sairauksista johtuu elämäntavoista ja vain 30:een prosenttiin sairauksista tarvitaan lääkehoitoa. Tärkeää olisi pitää huolta itsestään terveenäkin ennen kuin sairaus ilmenee, sillä terveelliset elämäntavat ehkäisevät sairauksia.