Tervetuloa Akupunktioaseman kotisivuille!

Akupunktio- ja kiinalainen hoitoklinikka AKUPUNKTIOASEMA on erikoistunut perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Klinikalla työskentelee 
sen omistaja Jiangi Liu.

AKUPUNKTIOASEMA

Jiangi Liulla on yli 30 vuoden ammattikokemus ensin Kiinassa perinteisen lääketieteen sairaalassa ja nyt Helsingissä klinikallaan.

Kiinalaisen lääketieteen tohtori Liu suoritti arvostetun Kantonin perinteisen lääketieteen yliopistossa (nyk. Guangzhou) ylemmän perinteisen lääketieteen tutkinnon ja väitteli lääketieteen tohtoriksi Helsingin yliopiston patologian laitoksella. Suomessa hän ei toimi lääkärinä, eikä hän ole laillistettu lääkäri, eikä hänellä näin ollen ole oikeutta lääkärin ammattinimikkeen käyttöön Suomessa.

Liu puhuu suomea ja englantia.

LINKIT

--> Kiinalainen ravintola China

--> Kiinalainen uusi vuosi

VINKKEJÄ

Copyright © AkupunktioasemaKiinalainen ruokavaliohoito

Usein potilaat, potilaan sukulaiset, ystävät tai työtoverit tulevat kyselemään: Mikä ruoka sopii minulle, mitä ruokaa minun pitää syödä? Mutta mikä on hyvää ruokaa kaikille ihmisille? Miten valita ruoka yleensä? Mikä on kiinalaisen ruokavalion sääntö?

 

Copyright © Akupunktioasema Terveyskeitto vihanneksista

Aasiassa ja Amerikassa syödään suosittua kiinalaisen, vanhan viiden elementin filosofian mukaan tehtyä vihanneskeittoa, jonka pitkäaikainen käyttö parantaa omaa toimintakykyä turvallisesti ja halvasti. Sitä on myös helppo valmistaa.

 

Copyright © Akupunktioasema Stressi kuriin

Ihmiset elävät nykyisin yhä vanhemmiksi. Nopeatahtinen työ ja kiivasrytminen elämä aiheuttavat yhä enemmän stressiä. Epäterveelliset elämäntavat ja ruokavalio vaikuttavat myös merkittävästi ihmiseen. Tämä on nyky-yhteiskunnan krooninen sairaus.

 

Copyright © AkupunktioasemaGuasha

Guasha on vanha kiinalainen kansanparannus-menetelmä, jolla on hoidettu monenlaisia vaivoja tarvitsematta mennä sairaalaan. Hoidossa käytetään vesipuhvelin sarvesta tehtyä ohutta lastaa tai palaa, jolla painellaan akupisteitä tai hierotaan ihoa ja lihaksia vetämällä sitä ihoa pitkin. Tarkoitukseen voi käyttää mitä tahansa liukaspintaista esinettä, kahvikupin aluslautasta, kamman selkäpuolta tai vaikka posliinista tehtyä lastaa, jolla hierotaan itseä tai potilasta. Tämänkertaisella Guasha-hoidolla käsittelemme suonikohjuja.